Roadtrip i USA

Vi er vant med å kjøre mye bil fra før av sammen gjennom bilturer til øst, vest og sør i Norge, nordvest Italia, Sverige, Danmark og Tyskland. Denne gangen var det USA vi skulle eurobre. Det er nok ikke noe for alle å kjøre så langt som vi har gjort flere ganger. For eksempel i fjor sommer kjørte vi 5000 km sammen, dette på 7 uker. Det samme blei resultatet denne sommeren, men forskjellen er at de 5000 km nå blei over 3 uker. På USA turen i USA regna vi på at det sammenlagt ble rundt 3 døgn i bil til sammen, altså 72 hele timer(!!). Dette i seg selv høres jo også bare sykt ut som derfor er forklaringen på hvorfor det heller ikke er noe som ville passet for enhver. For praktisk talt blir du belta fast og derav tar du valget om å være mye oppi en og samme person hele tiden. Vi trives i hverandres selskap med musikk, lydbok, prat eller gleden ved hverandres nærvær, så for oss passer en slik tur veldig fint (stort sett, hehe). Her skal jeg ta dere med på reisen vi hadde gjennom USA. Dette er en typisk rute mange kjører, men for mange som ikke har gjort dette før kan det være en god idè til en innholdsrik runde med mange høydepunkter. Nå føler vi at vi egentlig har runda hele vestkysten ettersom vi begge i tillegg har vært her før, med 4 stater, i hvert fall 15 byer og utallige opplevelser langs veien. Så det blir nok en stund til før vi tar turen hit igjen. Likevel anbefales det på det varmeste for alle andre som har lyst på noen ukers eventyr. Kart over ruten finner du nederst i innlegget. 
 
Tallene på bildet er ikke helt sammensvarende med tallene på bildet ovenfor, men dere får i hvert fall et bedre overblikk av reisen vår. Mer detaljert kan dere som sagt se nederst i innlegget. 


1. Oslo
2. Los Angeles
3. Santa Barbarra
4. Solvang
5. Morro Bay
6. Big sur
7. Carmel-by- the sea
8. Monteray
9. Santa Cruz
10. Muir woods
11. San Fransisco
12. Yosmite Valley
13. Carson city
14. Lake tahoe
15. Mono Lake
16. Mammouth lake/ hot springs
17. Big Pine
18. Death Valley
19. Pahrump
20. Las Vegas
21. Antelope canyon
22. Scottsdale
23. Tucson
24. San Diego
26. Los Angeles
27. Oslo 

 
 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chrimarseventyr

chrimarseventyr

26, Tvedestrand

Vi tilbakestilt livet og dro fra alle forpliktelser med jobb og leilighet. Vi har tatt ett års permisjon fra jobben for å reise og oppleve før livet blir for seriøst! Noen vil kanskje kalle det litt sent i en alder av snart 26 og 28 år, men bedre sent enn aldri. YOLO, eller hva? Nå i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits