Gjensynsglede med gamle venner

I går var vi hos våre fantastiske venner, Thale og Bjørn på fotballfest. Det er lenge siden sist, men alltid like gøy med en skikkelig Tvedisfest. Her møtte vi mange personer som jeg virkelig har savnet og Christer fikk seg nytt bekjentskap. Jeg fikk ikke noen bilder fra denne fantastiske begivenheten, men er det ikke da man sier ar det ofte er et tegn på at det var morsomt, eller hva? 

Da vi var i USA møtte vi også gamle venner, fra tiden tilbake da jeg studerte der. Etter en lang dag med kjøring måtte vi bytte bil på flyplassen i Pheonix fordi oljelampa lyste. Vi ankom byen Scottsdale i Arizona sent på kvelden! Her skulle vi besøke Bickey som er en gammel dame jeg kjenner her. Hun er utrolig hipp, morsom og koselig, så det var stor gjensynsglede med Bickey AKA reserve bestemor. Dagen etter vi hadde vært og besøkt henne måtte vi også innom en retro bruktbilbutikk, som pussa opp gamle biler til Christers store glede. 


Neste destinasjon var så Tucson. Det var sykt morsomt å reise tilbake til denne plassen, spesielt for å ta med meg Christer. Vi møtte Hosè, som er en god venn jeg var så heldig å bli kjent med da jeg studerte her. Han gav oss turistfølelse i Tucson. Selv for meg som har bodd her i fem måneder var dette en opplevelse i seg selv. Vi fikk omvisning på universitetet hvor han også jobber. Christer ble fasinert av hvor stort det er her, noe det også er da det faktisk går flere her enn hva det gjør på Blindern i Oslo.

Vi fikk oss også en tur opp til A-mountain med utsikt over hele Tucson. Nesten hver by på vestsiden av USA har forbokstaven til byen sin på en topp langs motorveien når du kjører forbi. Tucson har en A i stede for T, som et symbol på University of Arizona. 


 

Vi dro også til kirken Mission San Xavier Del Bac som er veldig kjent som følge av det er en av de få kirkene med spansk stil som er igjen fra da Arizona var under Mexico. Her fikk vi med oss starten av den unike solnedgangen som du ikke finner vakrere utgave av enn i Arizona, the sunset state.Vi fikk også i oss et skikkelig mexikansk måltid, nesten like godt som det du får servert i Mexico, men bare NESTEN ifølge Hosè og meg selv. Hooka måtte vi også prøve en liten runde med på Hookabar.

 

Føler meg heldig som har muligheten til å treffe så gode venner igjen, nesten tre år etterpå på andre siden av jorda<3
 

 


#reise #blogg #ferie #sommer #eventyr #chrimarseventyr #chrimar #usa

2 kommentarer

Victoria Larsen

19.07.2017 kl.23:43

Så kjekt!:)

chrimarseventyr

20.07.2017 kl.09:11

Takk :) Ja,. det var det :)

Skriv en ny kommentar

chrimarseventyr

chrimarseventyr

26, Tvedestrand

Vi tilbakestilt livet og dro fra alle forpliktelser med jobb og leilighet. Vi har tatt ett års permisjon fra jobben for å reise og oppleve før livet blir for seriøst! Noen vil kanskje kalle det litt sent i en alder av snart 26 og 28 år, men bedre sent enn aldri. YOLO, eller hva? Nå i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits