En av de mest fotograferte stedene i verden?

Hvorfor er dette en av verdens mest fotograferte steder? Kanskje kan det være fordi det må være en av de mest magiske stedene på jord med det unike fargespillet du får i kombinasjon sammen med sollyset her. Ikke vet jeg, men noe annet liknende sted finner du noe så unikt som det her. 
 

For å komme deg hit må du kjøre til byen Page. Herfra kjører du inn i Navajo indianerreservat, hvor du kan velge mellom Upper og Lower Antelope canyon. Det er flest som velger Upper, men vi valgte Lower da denne vist skulle være mer som en utflukt og en skikkelig kul hike. Fordi det er et indianerreservat kan du ikke gå her helt alene. Dette er også av sikkerhetsmessige hensyn, som det faktum at det kan bli så oversvømt her at det i 1997 døde flere turister her som følge av oversvømmelse i Monsoon sesongen. Vi ble derfor guida gjennom en tur som tok ca. en time og kosta 33 dollar per pers. Du går først ned en bratt trapp for å komme deg inn hit, deretter åpner det seg gjennom sprekkene og du ser det fascinerende mønstret som sand, vind og vann har dannet gjennom mange års samarbeid med sliping. Dette fikk vi også illustrert av guiden, som du også kan se i en film av i bunnen av innlegget.
Det er også ulike formasjoner dannet av naturen selv. Ser du hva noen av de kan forestille? 


Hadde du rett? Fra topp til bunn var det: en løve, en smilende hai, en kvinne med hår i vinden og en indianerhøvding. 
 


 

 

 

Vi har som dere sikkert har fått med dere kommet hjem for to uker, før den virkelig store reisen starter. Derfor er vi litt i etterkant på bloggingen som dere ser, men skal prøve så godt vi kan dagene fremover. I dag er det fotballfest her i hjembyen Tvedis som står for tur, og dette gleder vi oss fælt til!

 

 

 

#blogg #reise #usa #ferie #chrimar #chrimarseventyr #nevada

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chrimarseventyr

chrimarseventyr

26, Tvedestrand

Vi tilbakestilt livet og dro fra alle forpliktelser med jobb og leilighet. Vi har tatt ett års permisjon fra jobben for å reise og oppleve før livet blir for seriøst! Noen vil kanskje kalle det litt sent i en alder av snart 26 og 28 år, men bedre sent enn aldri. YOLO, eller hva? Nå i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits